Jeg har selv røget denne laks i en røgovn, som jeg har lavet ud af en gammel olietønde. Hjemmerøgetlaks serveret med æbler, radiser, frissé, dild og oliven olie
Pastaretten har en skøn smag af røgetlaks og er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Læk skiver af laks på tallerkner. Dryp koriandercremen rundt på laksen og rucola. )Røgetlaks med koriandercreme og rucola1 bundt koriander1 fed hvidløg½ dl limesaft1 dl olivenolieSalt og peber100 gr rucola300 gr røgetlaksPeberBlend koriander med hvidløg, limesaft, olivenolie, salt og peber til en ensartet creme. 300 gr røgetlaks
Jeg prøver generelt at holde mig fra mælk, og jeg er derfor storforbruger af alternativer til mælk. Jeg har indtil nu anvendt Rismælk fra Naturli, men for en måned siden blev jeg introduceret for deres mandelmælk
Læg skiver af røgetlaks på hver tallerken og top med fennikelsalat. Røgetlaks med fennikelsalat2 fennikler1 bdt dild3 spsk kapers1/2 appelsin4 spsk jomfruolivenolie2 spsk sweet soja (Anbefaler Kikkoman)Havsalt og peber200 gr røgetlaks Fjern det yderste af fenniklerne og skyl dem. 200 gr røgetlaks
Læg skiver af røgetlaks på hver tallerken og top med fennikelsalat. Røgetlaks med fennikelsalat2 fennikler1 bdt dild3 spsk kapers1/2 appelsin4 spsk jomfruolivenolie2 spsk sweet soja (Anbefaler Kikkoman)Havsalt og peber200 gr røgetlaksFjern det yderste af fenniklerne og skyl dem. 200 gr røgetlaks
Lidt cremfraisce til at binde det sammen. Røgetlaks. Blend ærter til en grov tartar ,smag til med skalotteløg , salt , peber citron og en lille smule cremfraice
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.