er jeg fan af disse blinis medkaviar og røgetlaks som en forret. Med skyr, laks og kaviar på toppen er disse blinis små protein bomber som er en sand symfoni af smagsindtryk
Pastaretten har en skøn smag af røgetlaks og er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
hvidvin (kan erstattes med vand). 2 laksefiletter. For-varm en ovn på 180 grader varmluft og sæt laksefiletterne ind i et ovnfast fad penslet med lidt olivenolie og krydret med salt og peber, lad dem stege i 13-15 min. Tilsæt madlavningsfløde og saft af 1 lime, lad det koge lidt ind og smag til med salt og peber inden pastaen vendes forsigtigt i blandingen. 2 laksefiletter
Laksen skal på panden med rigeligt fedstof, og vendes på hver side (jeg gør det kun en gang, så laksen forbliver lækker saftig inden i, og holder sin flotte gyldne farve)
Salat medrøgetlaks, saftig vandmelon, cremede avocadoer, rødløg, frisk mynte og sort sesam. Fordel dem på en tallerken sammen medlaks i små stykker, stykker af avocado samt rødløgsringe
Hjemmerøgetlaks serveret med æbler, radiser, frissé, dild og oliven olie. Pynt af med frisk dild. Jeg har selv røget denne laks i en røgovn, som jeg har lavet ud af en gammel olietønde
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.