-
150 g
smør, blødt
-
95 g
flormelis
-
0,5 g
salt
-
1 stang
vanilje
-
60 g
æg
-
225 g
hvedemel
-
30 g
mandelmel
-
65 g
smør, blødt
-
65 g
sukker
-
65 g
mandelmel
-
1 stk.
æg
-
185 g
rabarbersaft
-
. 10 stk.
kardemommekapsler
-
185 g
sukker
-
170 g
helæg
-
2 blade
husblas
-
300 ml
rabarbersft
-
6 stk.
kardemommekapsler
-
150 g
sukker
-
5 blade
husblas
-
300 ml
hyldeblomstsaft
-
100 g
rabarber
-
300 g
fløde
-
6 blade
husblas
-
150 g
æggeblomme
-
165 g
sukker
-
65 g
vand
-
2 g
salt
-
2 stængler
vanilje
-
30 g
rabarbersaft
-
200 g
rabarperpure
-
6 blad
husblas
-
88 g
vand
-
150 g
glukose
-
100 g
kondenseret mælk
-
150 g
hvid chokolade
-
2 forskellige
farver af rød
-
tempereret hvid chokolade
-
lidt perlemorspulver
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.