Her kommer en opskrift på en lille hurtigt snack, som du kan have med i madpakken eller servere sammen med en masse kage og andet lækkert bagværk, som jeg har tænkt mig at gøre på lørdag
Kom dem i et ildfast fad og vend dem med rørsukker, citronsaft og vaniljekorn/-stang (jeg havde ingen vaniljestang, så måtte nøjes med hjemmelavet vaniljesukker)
Du kan spare mange kalorier ved at lede efter nogle grove kiks med et meget lavt fedtindhold. Det samme gælder for yoghurten, som helst skal holde sig under 1 gram fedt pr
Denne opskrift er næsten lige blevet smidt op på bloggen, dog hvor jeg lavede havrekiksmed rosmarin, men jeg er tydeligvis blevet helt afhængig af disse små banditter (som Mette Blomsterberg ville sige det), og derfor kunne jeg selvfølgelig ikke lade være med at eksperimentere lidt med opskriften
Det er faktisk meget nemmere end man tror og Marcel syntes bare det er sjovt at være med. Marcel's kikse favorit er nu havrekiks, og derfor tænkte jeg på om jeg kunne lave dem billigere og måske bedre selv
Læg et nyt stykke bagepapir ovenpå dejen og rul med kagerullen ovenpå det. Stik kiksene ud med et glas eller udstikker (eller skær dem i firkanter med et pizzahjul)
af din yndlingsmarmeladeFlæk vaniljestangen og skrab kornene ud og bland dem med lidt mandelmel. Bland vaniljekorn med mandelmel, flormelis og æggehvider i en skål og rør godt
Rabarbertriflimed flødeskum, jordbær og markroner. Hvis du har en god potion rabarbergrød i køleskabet, så det var ingen sag, at tilberede en hurtig rabarbertrifli som en sommerdessert
En enkel og rustik dessert, som både har cremede og sprøde konsistenser. Start med makroner og popping sugar, herefter flødeskum fra sifon på og så rabarber
Udfordringen med rabarber er at kompensere for deres bitterhed uden at vælte dem i sukker. Hak nødderne groft og rist dem med et nip havsalt på en tør, varm pande
Jeg er blevet sat til at bage til turen, så i dag bagte jeg disse havrekiksmed chokolade. På lørdag smutter jeg med min familie og venner til Norge for at stå på ski
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.