Nok er jeg kun en suppe jæger men som barn var jeg en del med på jagt. Så når jagten går ind i efteråret er det ofte fasanen der lader livet på landets jagter
Er du en neurotisk kælling, bruger du rigtig meget tid på at rense hjerterne. Opskrift kyllingehjerter i rødvinssovs, kylling hjerter, flødesovs, rødvinssauce
I løbet af bogen for de ofte serveret ragout både som morgenmad, frokost og aftensmad. Oksekøds ragout bliver nævnt et par gange i bogen i forbindelse med morgenmad
Noget man ikke får så tit er kyllingehjerter, men det smager rigtig fint, når de er vel tilberedte. Kyllingehjerterne pudses, dvs toppen med det hvide skæres af
I går fik vi okseragout og jeg har aldrig prøvet at lave den i ovnen før. OkseragoutHele portionen indeholder 18 propoints400 gram oksekød i tern2 løg2 tsk olie2 laurbærblade3 dl oksebouillon2 ds hakkede tomater1 tsk rosmarin150 gram ærterTænd ovnen på 220 grader
Frikassé er en lys ragout og betragtes på grund af sin lette og lyse smag og farve som forårsmad. Mange kalder frikassé for en ragout, og det er i og for sig også rigtigt
Hæld godt med olivenolie på og vend godt rundt i blandingen. Hæld den gemte marinade på og spæd op med resten af rødvinen og vand til blandingen er næsten dækket
Jeg har jævnligt lavet ragoutpå denne måde gennem årene som veganer, og jeg må på ærlig vi erklære den for langt overlegen smagsmæssigt end den animalske version
Her får du opskriften på en kraftig, kødfuld pastasauce, som er let at forbedre med få ingredienser, men som alligevel skal koge en del og derfor smager af en hel masse mere
Der har været stille lidt længe her på bloggen, men her får i lige en lille nem opskrift på en lækker ragout med oksekød og hvide bønner, som jeg lavede i går
Godt til pasta, pizza, ragout (gryderet), i sandwich osv. Skyl persillen godt og ryst den tør. Hak den. Skær citronskal af en halv citron i splinter, således ad så lidt som muligt af det hvide kommer med
Dampet laks med sauce verte og fransk ragout for madelskereDessert. Modsat forrige weekend, hvor den stod på relativ tung mad, har jeg forsøgt mig med retter i den lidt lettere ende i denne weekend
En kroket er lavet af ragout, dvs kogt kød og kartofler, afkøles og rulles som en kort tyk pølse i rasp, afkøles endnu en gang og dyppes i æg og rulles i rasp igen, derefter frituresteges de
Hak selleribladene fine og drys oven påragouten. Det er sku da utroligt, at kanin ikke er repræsenteret på lige fod med kylling i de danske supermarkeder
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.