Ragout på kyllingehjerter
Mit crunchy køkken
Mit crunchy køkken
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 pk danske kyllingehjerter, 500 g
  • 2-3 spsk smør eller andefedt
  • 1 stort løg
  • 2-3 fed hvidløg
  • 1 lille squash
  • 1 lille æble
  • 6 dl l vand
  • salt, peber
  • 2 tsk mild paprika
  • 1 tsk chilipulver, evt. chipottle chili (let røget smag)
  • 1/2 tsk stødt nellike
  • 1/2 tsk stødt allehånde
  • 1/2 tsk stødt ingefær
  • 1 tsk tørret timian
  • 3 laurbærblade
  • 1/2 dl HP sauce
  • Maizenamel

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.