Som jeg skrev i mit indlæg igår, så måtte jeg jo eksperimentere med den der frosting, så jeg forsøgte mig frem og endte med, hvad jeg selv i al beskedenhed vil kalde for et tæt på perfekt resultat
Her blev jeg præsenteret for en traditionel sydstatskage kaldet RedVelvet Cake, som basalt set er en rød chokoladekage med lækker fluffy cream cheese frosting
Redvelvet cupcakes med rødbede. Ja det er ikke noget nyt at bruge redvelvet til at lave en valentines inspireret cupcake - men derfor er det nu alligevel meget cute
Redvelvet cake with a twist of lime and white chocolate/cheese frosting. Ingredienser. Denne gang blev det til en redvelvet cake med et twist af lime i stedet for chokolade
RedVelvet. Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Det var lidt et forsøg, men synes, at de blev udemærkede og tøse-værdien på dem er da ret så høj. Da jeg i aftes havde dejlige piger på besøg havde jeg lavet redvelvet cupcakes, som er røde kakao-kager med cream-cheese frosting på
Redvelvet cupcakes (The Hummingbird Bakery). Disse cupcakes er en rigtig klassiker. Kagernes svampede konsistens, smukke, røde farve og lette bitterhed er ikke til at stå for, og hvad smager ikke fantastisk med et godt lag creamcheese frosting på toppen
E. n. f. l. o. t. r. ø. d. g. k. i. h. v. a. e. m. c. s. J. b. N. y. å. ,. j. u. p. K. 4. (. ). æ. D. S. T. 3. 5. 0. -. 1. F. 2. M. H. é. 6. /. B. O. L. 8. P. R. G. Æ. ". I. V
Opskrift på RedVelvet kage - klik her Ca. Ca. 12-14 stk. 250 g hvedemel½ tsk salt1-3 tsk kakao115 g smør, blødt3 æg (2 hvis de er store)1 tsk vanilleessens (alternativt 1-2 tsk vanillesukker)275 g sukker1,5-2 fl rød frugtfarve (57-76 ml)2,5 dl kærnemælk1 tsk klar eddike1 tsk bagepulverRør mel, salt og kakao sammen i en stor skål
Så fik jeg prøvet de berømte RedVelvet cupcake - de er dekorative og så smager de fantastisk. Alle ingredienser bør have stuetemperatur inden du begynder
J. e. g. h. a. r. l. æ. n. u. t. p. å. o. s. k. i. f. m. y. d. b. (. T. H. B. ). -. R. v. c. w. ,. ø. ". S. j. E. N. K. é. 1. 2. 5. 6. 0. ½. /. 4. P. G. F. 7. L. C. 3. D
Til dessert var der blevet bestilt en "Redvelvet" kage, så sådan en biksede jeg selvfølgelig sammen, faktisk havde jeg længe haft lyst til at bage en sådan kage
For flere år siden så jeg på en amerikansk blog, at de lavede redvelvet kager, og de fortalte, at de i “gamle” dage brugte rødbede juice, men nu brugte de bare rød frugtfarve
Fordel herefter hurtigt dejen i papirformene (gerne sat i en muffinsbageform) og sæt i ovnen. Redvelvet kager og cupcakes er populære valg, når der skal laves noget der ser lidt specielt og lækkert ud
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.