Foråret er kommet med godt vejr ogdermed er grill sæsonen også igang. Hvad er bedre som tilbehør til bøffer og pølser end hvidløgsbrød, vi kender alle den version der købes på frost i butikkerne
Det kan godt tage et stykke tid, men så er der også bare tilbage, at smage til med citronsaft, (så det ikke bare er fed fløde) saltog peber, og selvfølgelig riste et stykke godt brød, at servere det på
Anret asparges på et fad eller på tallerkner, hæld olivenolie over og drys medsalt. saltflager. Det kan godt være en udfordring at gøre de daglige grøntsager spændende uden at det bliver alt for besværligt og ingredienskrævende
Smages til medsaltog sukker og serveres medristetbrød. Det hele bonges i en gryde (vent medsaltog sukker) ogkoges igennem - krydderierne jævner retten en smule
N. a. n. b. r. ø. d. s. o. m. i. k. e. v. P. g. D. E. J. T. I. L. S. K. A. B. R. Ø. 2. 5. æ. l. u. t. /. 1. p. y. h. (. f. c. ). -. 0. 6. G. H. ,. å. j. Æ
salt. Så en pludselig indskydelse, og et mindre anfald af overskud, fik mig til at få gang i bageriet og nu står der to velduftende og varme brød på køkkenbordet
Server lun med smør og ost. Rør gær ogsalt ud i vandet og lad det opløses. salt. Man kan sagtens komme kerner eller andre typer mel i brødet - durum og grahamsmel er populært herhjemme, hvis det skal gøres lidt grovere
Bland alle ingredienserne i en stor skål og bland det godt, dæk med husholdningsfilm og et klæde. Bland dejen inden du går i seng og bag brødet næste morgen imens du går i bad
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.