S. å. b. l. e. v. d. t. n. i. g. w. k. o. a. u. r. s. j. m. ø. p. ,. F. D. æ. f. y. c. h. O. I. /. 2. 0. 4. (. ). 3. C. ½. T. M. H. 1. -. 5. N. 8. 6. P. J. ) l
I. w. e. k. n. d. b. l. v. å. j. g. o. B. t. r. æ. V. i. h. a. f. ø. s. m. u. O. P. J. p. y. ,. 2. 1. 3. 0. '. -. D. R. G. T. ". E. L. C. H. F. (. ). c. A. é. 4. S. /. M. 5. N. Y
Henover sommeren sætter Caroline Thorsfelt og jeg ind for at sætte en stopper for madspildet, og hvis du har en lækker opskrift eller et godt tip til os, så del det endelig med os i en mail eller i en kommentar her på bloggen
RoulademedSkumfidusfyldog jordbærkompot Kagen. Ved servering skæres enderne af rouladenogrouladen lægges på fad og pyntes eventuelt med glasur eller chokolade
Det smager rigtigt godt og frisk, især med en lille klat flødeskum til. Det endte med denne roulade, lavet af indfarvet lagkagebund og fyldt med hindbærmarmelade
Brug helst en rouladeform, men man kan også bruge en almindelig bageplade med bagepapir. Den er god enten til aftenskaffen, men også dessert med andet lækkert
Inden servering pyntes rouladenmed pisket flødeskumog revet chokolade. Jeg bagte almindelige hvedeboller og speltboller, brunsviger kagemand – med udgangspunkt i min brunsviger opskrift, rouladeog muffins
Det kan være med en flot og anderledes roulademed et dekorativt mønster og nutella indeni rouladen. Man kan selvfølgelig sagtens lave en helt normal roulade, men for at gøre det mere specielt så kan man eksperimentere lidt mere med det
Ved servering tages kagen ud af formen og pyntes med hvide chokoladespåner. Min mand elsker oreos og cheesecake, så denne kage blev lavet i anledning af hans fødselsdag i sidste uge
En hurtig lækker chokolade roulademedflødeskumog brombærmarmelade. Smør flødeskum ud på den afkølet bund og derefter marmelade på et lille stykke i den ene ende, det er den ende du starter med at rulle ind af
C. h. o. k. l. a. d. e. m. u. s. g. b. r. æ. n. i. t. ,. p. f. D. ø. j. v. å. O. M. c. S. T. 1. 8. -. 0. R. 3. /. 4. 2. P. B. E. y. 5. V. L. H. (. ). K. ". F. N. J
) find dit eget mønster og overrast dine gæster med en anderledes oplevelse af en roulade. tag hvedemelen og sigt den i massen og rør det rundt forsigtigt eller vend det i massen med en dejskraber
Jeg har nogetmed forretter lige i øjeblikket, og denne her blev virkelig god. Jeg fandt en masse forslag på Pinterest i stil med dem jeg har lavet, her er min udgave
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.