) Opskriften er lavet med udgangspunkt i mit solsikkerugbrød uden surdej, men denne gang er der bare tilsat andre kerner end i sidste opskrift, og selvom jeg faktisk godt kunne tænke mig lidt mere smag i mit sidste rugbrød - nemlig det medsolsikkekerner, så var det slet ikke nødvendigt i dette brød
Rugbrødet er bagt med rugmel og sigtemel som giver en syrlig smag. Brødet er saftigt, har en flot ensartede krumme og en pæn skorpe med en flot mørkebrun farve
- med saft og kraftOg jeg ved godt, at der er meget brød på bloggen for tiden, men vi har af en eller anden grund spist vanvittigt meget brød de sidste dage, så jeg håber I kan holde til det
V. e. r. d. n. s. l. t. g. y. b. ø. h. a. p. k. o. u. f. M. i. ,. j. m. H. å. v. D. æ. C. R. E. I. S. T. c. 5. -. 1. 0. 4. ½. G. 2. (. 3. ). L. N. 8. F. P. A. Å. B
E. n. d. e. j. l. i. g. t. s. a. f. o. k. r. y. u. b. ø. m. p. å. æ. V. v. h. ,. R. (. ). D. S. L. T. I. 4. 2. 0. -. 3. x. 1. ½. 5. /. 7. C. F. K. H. c. 8. N. M
Udkommet blev langt bedre end jeg havde turde håbe på, for ikke nok med at det havde hævet præcis ligeså meget, som jeg ville have det til, så smagte det rent faktisk af rugbrød – ikke bare brød medkerner
Afslut med at komme sesamfrø og græskarkernerne i dejen. ) De par brød jeg indtil nu har lavet med melsorterne her, har været "lyse" brød, så denne gang skulle det altså også afprøves i noget lidt mørkere brød - nemlig rugbrød
H. v. i. s. d. u. g. e. r. n. l. f. k. b. a. t. o. m. ,. å. p. h. æ. D. y. ø. -. 1. 2. 4. 3. ½. 5. /. 0. (. ". j. ). S. T. G. R. 6. N. L. P. I. B. c. A. C
Jeg besluttede så, at jeg til julefrokosten ville bage rugbrød selv - det blev en succes og nu vil mine børn kun have det hjemmebagte rugbrød, det er jo en succes i sig selv, men kræver så, at jeg kommer igang medrugbrødsbagningen igen
H. a. r. s. t. e. m. i. n. g. u. d. j. o. b. y. ø. l. v. -. p. å. é. D. k. æ. f. ,. I. J. K. h. c. S. 1. 2. 4. x. 3. F. N. (. ). R. 6. 0. 5. /. O. P. +. M. B. 7. r g
F. o. r. e. t. p. a. å. s. i. d. n. f. k. j. g. h. m. b. u. ø. v. J. l. y. S. 1. æ. R. ,. 2. -. 3. N. M. c. ½. V. P. 0. 9. 7. 5. H. U. K. L. (. ). 4. D. G. A. Å
H. v. i. s. m. a. n. k. e. h. r. p. ø. t. F. S. d. q. u. b. o. l. ,. å. æ. g. f. J. é. (. j. E. 3. -. y. ). D. ". B. I. c. 1. 6. 2. 0. 5. +. 4. U. K. /. R. C. L. w. V
Da vi i sidste uge spiste burgere, var det med hjemmelavede burgerboller. Hold øje med dem. Hvis du vil have dem mere sprøde, så kan du pensle dem med vand, lige inden du sætter dem ind i ovnen
J. e. g. b. a. r. i. k. o. f. t. u. ø. d. s. å. h. j. ,. n. v. l. m. ). 1. S. 6. p. T. c. 3. I. 4. 5. 0. (. 7. 9. 2. 8. æ. y. K. L. -. /. F. G. D. H. R. B
Tag rugbrødene ud af formene og lad dem køle af på en rist. Kom knækkede rugkerner, hvedekerner, hørfrø og solsikkefrø i en stor skål sammen med vandet og surdejen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.