RUGBRØD MED ET TWIST Jeg har valgt denne rugbrødsopskrift fra kogebogen Almanak (af Claus Meyer), som er en helt fantastisk bog SALLINGS SYSLER
Surdej – en gave til min nabo Og mod forventning gik der også kun 1½ time i formen i stedet for de 4 timer, da jeg afprøvede rugbrødsopskrift nr Det er bare sundt
Rugbrødseksperiment nr. 2 I min søgen faldt jeg over denne rugbrødsopskrift fra madbloggen Pop de provence, hvor maltsirup, solsikkekerner og ventetid var grundelementerne Camilla & Katrines Køkkenkalas
Det rigtig gode brød I anledning af at jeg leverer surdej til to nye brødbagere i denne uge skal den gode rugbrødsopskrift lige ud til jer Desperat husmor
Quinoasalat med kylling, hummus og rødbede I øvrigt medbringende min rugbrødsopskrift (som i virkeligheden er Claus Meyers opskrift) her fra bloggen – også selv om hun har fundet ud af, at man ikke kan købe rugmel i Peru Mad & Meninger
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.