Tilsæt salt og derefter tranebær. Det var fyldt medtørrede abrikoser, tørrede papaja, tørrede ananas, rosiner, kokos, kernerog frø og det smagte utrolig lækkert
E. t. f. a. n. s. i. k. b. l. ø. d. o. g. r. m. e. y. J. v. (. h. u. ). p. L. j. æ. ,. å. H. C. c. -. S. T. O. 3. 1. 5. 0. 4. 2. D. ½. 6. B. K. F. I. R. 7. A. P. N
Der skal blot laves et hul i midten af den halve vandmelon skive, og hullet fyldes op medbær. Hvis man ikke er på kur, er det lækkert med et stykke hvid chokolade til og lidt drys med chokolade over frugten … men chokoladen er sådan set ikke nødvendigt, hvis man er på striks kur
Ved servering pynt med de honningristede havregryn, et bærog evt. jordbær eller hindbærDrys. En skotsk dessert også kaldet Cranachan eller "flødeskums havregrød"
Den er ganske simpel at lave, og smager lidt af kirsebærsovs, med et friskt lag skyr på toppen. Vend det rundt, så du får en vanilleis med chokoladestykker, hvorefter du servere det ovenpå de bagte bær, ligesom du ville gøre med skyr
ogmed sol og varme kommer der en masse lækre fristelser indenfor frugt og. Alle bær er fyldt med. Klassikerne som jordbær, hindbærogkirsebær er nogle af de bær som vi
skræl agurken og fjern kernernemed en ske, og snit i fine halvmåner (ikke for tyndt). Men her har jeg serveret den som en lille morgenstarter, sammen med lidt ost og nybagt brød
Her har jeg så bikset en muffin sammen med makroner ogbær, jeg har udeladt chokoladen – jeg synes det nemt bliver lidt for tørt med chokoladestykker i, og tilsat en lille smule bagepulver så de hæver lidt op
Brug hovedet og tænk over hvor meget du indtager, ligesom med alt andet du spiser, mængder er et af nøgleordene når du gerne vil leve sundt eller gå ned i vægt
Bær ved jeg ikke - hønsene har spist alle mine. En god balje økologiske nektariner - så mange at jeg hverken orkede at henkoge alle, eller at spise alle friske
Tag en god håndfuld modne lækre nektariner Pil skralden af eller lad den side tynde skiver og på bagepapir - tør dem på minimum varme til de er helt tørre og seje
På min tur i den lokale container, var der temmelig mange champignoner, alt for mange til vi kunne nå at spise dem, og jeg nægter at smide noget ud som jeg har "skraldet"
Jeg er så småt begyndt juleforberedelserne, og har derfor været i gang med at lave tørrede appelsinskiver, så Helle og jeg har noget at pynte årets juledekorationer med
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.