Hvisduikke kender kagen, såvil jeg stærkt anbefale, at du bager den. Jeg har fået en del mærkeligeblikke fra folk, når jeg tilsyneladende taler såimplicit om en kage, som de burde kende til
Koker du for litesåblir det bare søl. Resultatet blir, hvisdu gjør det riktig, smaskens. Da spares det ikkepå noe og smaken er akkurat som den skal være
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. S. å. f. a. n. d. t. j. e. g. u. h. v. o. r. m. l. k. s. b. ,. p. /. M. ø. -. Å. æ. ). D. 1. 8. 0. 2. 7. 5. F. R. H. B. y. c. 4. (. A. ) g
Så nemt er det. Vær opmærksom på, at kagen ikke må få for meget, den skal være ‘fudgy’ indeni. Lad helst kagen stå i køleskabet natten over, den vil falde lidt sammen og krakelere lidtpå overfladen
Derudover har Ditte lagt en stor indsatsi at gøre selve “sådan”-delen (dén del, der forklarer hvordan man løser forskelligebagetekniskeudfordringer) meget let forståelig og udførlig
I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. T. R. Ø. F. L. E. M. D. A. K. S. (. 2. 0. t. y. k. e. r. ). 1. d. l. p. s. f. ø. g. m. c. h. o. a. 5. 3. u. v. P. Y. N. n. H. ,. å. æ. B. -. O. b
Det resulterer som regel i ’’nu har jeg spist et stykke kage, som jeg ikke skulle, så nu kan det også bare være ligemeget’’-tankegangen, hvilket kan ende iædeflip
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.