1. Start
med skinkerne og pølserne. Skær pølserne op og fold skinkerne og anret dem med mellemrum fra midten og ud.</p>2. Skær herefter ostene i mundrette bidder og placer dem på brættet også.3. Resten af pladsen fylder du ud med grønt, frugt, nødder, oliven etc. Pres det gerne godt sammen, så det ligger helt tæt.4. Drys til sidst med lidt timian, fordi det ser så pænt og indbydende ud.
Hæld vandet fra kartoflerne. Tips Det er også muligt at lave kartoflerne i ovnen. 1Antal portioner 1 person 2 personer 4 personer 6 personer 8 personer Vælg 3 dl vand ½ dl groft salt 8 skrubbede små, nye kartofler 75 g spegeskinke i tynde skiver, fx parmaskinke 8 små kviste af friske rosmarinblade, timian eller oregano - hakkede 25 g smør Hertil Karolines Køkken® Cremefraiche 18%Sådan gør du Bring vand og salt i kog i en gryde og rør til saltet er opløst. ½ time ved 225° I stedet for at hakke krydderurten, kan du lægge en lille kvist krydderurt under hver kartoffel
Det første du bør overveje at ændre ved din traditionelle mexi menu, er kødet. Faktisk tror jeg stort set ikke vi har spist andet i hinandens selskab siden vi blev studenter – med mindre hvidvin tæller som et måltid…
Detdu skal bruge. Surdej består af mel, vand og tid, ganske simpelt, men alligevel kikser det for rigtig mange, og det har også kikset for mig (flere gange)
E. n. d. e. j. l. i. g. u. f. t. r. o. a. m. s. D. k. p. å. ,. v. ø. N. h. b. æ. -. S. y. G. M. T. c. 4. 5. 3. 1. ½. 2. C. /. B. 0. V. P. L. H. F. (. ). 8. R. I. O. K
E. n. b. a. m. s. e. p. å. k. y. D. r. l. v. f. ø. g. i. t. o. ,. d. H. u. æ. 5. 0. 1. K. G. h. j. 2. L. T. (. ). S. R. 7. +. F. I. Ø. B. -. '. M. 3. l. L a
Derefter tager du stegen ud og laver den hvile på køkkenbordet. Når man laver en kamsteg er det for mit vedkommende utrolig vigtigt at de s**** svær bare er sprøde og perfekte
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.