Sød, spicy ogmed en lækker konsistens. Jeg har i første omgang forsøgt mig med at lave kvædechutney. Kvæder er hårde og bestemt ikke en “gnave-frugt”, og den fine smag af både sødmeog syrlighed træder først frem, når den bliver opvarmet
Kom grønkål på et fad eller i en skål og bland med de stegte svampe og bagte sød kartofler. Den gør alle dine smagsløje glade, da du både får det søde, salte, umami og det lidt bitre fra kålen samt syrligheden i dressingen
Ved servering pynt med de honningristede havregryn, et bærog evt. jordbær eller hindbærDrys. En skotsk dessert også kaldet Cranachan eller "flødeskums havregrød"
Den er rigtig god til mange mange ting, men min favorit er friturestegte rejer med dej (de fleste kender det som tempura – dette er dog det japanske udtryk
Nøj hvor har jeg glædet mig til at dele denne alt for lækre brownie medsøde kartofler og raw chokoladeganache med jer, siden jeg lavede den sidste weekend
Søndag i køkkenet som så mange andre søndage - mit fristed, hvor jeg lader opHar bagt squash boller efter opskrift fra de gode gamle Karoline kogebøgerHarogså bagt cookies delvist efter opskrift og fri fantasi - Jeg bilder mig ind at de er sunde, da der er mange gode sager i fra Urtekram
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.