Salat med arabisk krydrede og bagte rodfrugter, quinoa, feta og oliven
Mit crunchy køkken
Mit crunchy køkken
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 3 store gulerødder
  • 3 persillerødder (pastinak, eller en blok selleri)
  • 2-3 rødbeder
  • 0,3 dl olivenolie + evt. 1 spsk citronolie
  • 1 lille tsk. stødt spidskommen
  • 1 lille tsk. stødt koriander
  • 1 lille tsk. stødt allehånde
  • 1/4 tsk kanel
  • en knivspids stødt nellike
  • 1-2 dl quinoa - lys, sort, rød efter behag (mængden bestemmes af appetitten hos de spisende)
  • 2-4 dl vand (dobbelt af quinoa)
  • lidt havsalt
  • 200 g fetaost
  • 100 g af dine ynglingsoliven
  • 1/2 bdt bredbladet persille
  • 1 øko citron, skal og saft

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.