Det er pynten på schnitzlen og smager dejligt både af surt, salt og sødt sammen med ærterne. 1 svineschnitzel a' 180 g. Schnitzel duppes og vendes i raspen, krydderes med salt og peber og steges i de 10 g. 1 svineschnitzel a' 180 g
Oprindeligt en schnitzelmed ost. Schnitzel cordon bleu. For cordon bleu er en himmerigsmundfuld med sit sprøde, knasende ydre, det saftige kød og sit bløde, cremede indre af smeltet ost
Ja, det er ikke fordi vi i dag har været et smut i Tyskland, men fordi aftensmaden på kærestens foranledning, har budt på paneret schnitzelmed kapers og revet peberrod
Jeg har både set schnitzelmed pommes og lasagne udført i is. Det er ved at være noget tid siden jeg sidst har givet jer en "ugens tysker", så hermed får I (tadaaa) - Iskreationer
Fordel salviebladene på halvdelen af hver schnitzel og fold den anden halvdel ind over. På restauranter vil man ofte få den serveret med en svampesauce og et kartoffelprodukt, men mange typer tilbehør passer fint til den
Denne gang en schnitzel cordon bleu - det vil sige en paneret schnitzel fyldt med skinke og ost. Dæk den ene ende af dem med en skive skinke, to skiver ost og skinke igen
Vi stegte koteletter til, men man kan såmænd ligeså godt lave den med en schnitzel – gris eller kalv, med kyllingefilet, eller hvad man nu har lyst til
Bred den ud i sin fulde bredde og bank den let med hånden. Drys med lidt persille samt salt og peber. Fold kødet sammen en gang på tværs og luk med en kødnål eller snør med lidt bomuldsgarn
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.