Kagen er dækket med en kaffeglasur, og den skæres ifirkanter, når den skalserveres. Fryserdu kagen med glasur på, kan duikke opvarme kagen i ovnen, da glasuren så vil smelte og flyde ud
Det kan der komme en del sjov ud af - ofte fordi jeg ikkeselv tænker over, at det måske er fordi, de ikke kender kagen - indtil det går op for dem, at "Den du ved nok" bare er navnet på kagen og ikke et forsøg på at tale ihemmelige kage-koder til dem
I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. T. R. Ø. F. L. E. M. D. A. K. S. (. 2. 0. t. y. k. e. r. ). 1. d. l. p. s. f. ø. g. m. c. h. o. a. 5. 3. u. v. P. Y. N. n. H. ,. å. æ. B. -. O. b
Det kan være, du har besluttet dig for, at maj måned skal være sukkerfri (det er din fornuft), men efter tre dage er dutilfødselsdag og kan ikkesige nej til kagen (det er din lyst)
brombær, blommer, solbær, ribs, kirsebær eller hvad du nu har eller kan skaffe. en ganske almindelig brun rom og lidtBacardi, så må vise om det er godt nok
Isidste måned var det jo sukkerfriseptember, men denne måned vil jeg tænke ud af boksen… I stedet for at lave en udfordring hvor det gælder om at udelade visse madvarer, så skal oktober i stedet handle om at tænke kreativt
Hvisdu også står overfor gerne at ville tabe dig og leve et sundere liv, men ser en kage/brød ordning på arbejdspladsen som én af de store udfordringer, så bryd ud af cirklen, ofte er der bare én der skal starte med at tage andet end det “man plejer” med
kan læsesigtil, at man skal arbejde med alskens ting for at få en bedre løbestil, kan det muligvis være et forsøg værd “blot” at prøve at øge sin frekvens en smule
Derimod er der røget en del muskelmasse – hvilket får migtil at hade tallet på vægten. Min største udfordring er når jeg skal noget med venner eller familie – jeg kommer tittil at “binge-spise”, og går fuldstændig amok
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. F. r. a. d. g. k. l. 1. 0. v. e. t. å. s. A. f. o. h. C. n. c. H. &. M. '. b. u. E. m. j. U. ,. 2. 5. %. p. D. w. æ. -. y. J. L. B. (. K. ø. ) g
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. F. ø. l. e. r. d. u. o. g. s. å. ,. a. t. n. k. p. f. m. h. v. æ. O. y. J. j. D. S. Å. 2. b. 5. T. 1. 0. 8. ". N. M. x. (. ). L. c. 6. +. 4. B. 3. H. U. K. 7
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.