Forberedelsestid. Tilberedningstid. Efter en omgang tortellini med fløde, figner, spinat og valnødder (opskrift her) var der – sjovt nok – fløde, figner, spinat og valnødder i overskud
Bimsen og jeg har også allerede boblet lidt derude her imormiddags, hvor formiddagskaffen blev indtageti solen, og så blev denne kolde lakrids og kaffe skønhedselvfølgelig også nydt derude for kort tidsiden
Fordi det er skønhedens navn. I denne uge har mit “Sund Tordag” indlæg besøg af MissJulia. Julia har netop startet sin egen madblog, og allerede efter få klik rundt på hendes side står det klart, at den er værd at følge
Nej, det er ikke en skønhed at se på … men smag så lige på det – MUMS. Jeg indrømmer det gerne. Denne relish er ikkeskønheden selv at se på, tilgengæld smager den absolut fantastisk
Jeg kan i hvert fald blive helt overrumplet af naturens skønhed og energi. Efteråret over os, og det er tidtil at gå på opdagelse i alle dets gyldne rigdomme
“Il bello dell’autunno” er italiensk og betyder “det smukke ved efteråret” eller “efterårets skønhed”, hvilket jeg synes er mere end passende for denne lækre ret, og så er det da klart, at retten skal hedde noget med bello, når nu den smukke portobello er hovedingrediens
) Og nej - det er ikke for meget at drikke en god kop kaffe tildissefinurligeskønheder - for bare fordi de smager af kaffe, så smager de også en hel del af kakao og chokolade - og hertil ved vi jo godt, at der bare skal og må kaffe til
Men hvad skulle denne skønhed da bruges til. LouiseNiemann. Her i weekenden var der åbent landbrug rundt i det ganske danske land, hvilketmin skønne kæreste synes vi måtte forbi
Du kan lige nå det lidt endnu, hvis du skulle have lyst til at bage denne skønhed. Efteråret er blevet erstattet med vinter og derfor forsvinder de danske hokkaidogræskar også lidt efter lidt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.