6. 6. 6. 6. 6. 6. 6. R. e. f. l. k. t. i. o. n. r. v. u. g. d. N. å. m. a. s. p. ,. æ. b. G. ø. W. h. 1. 2. D. j. I. T. 4. 5. J. K. E. H. M. c. (. ). O. ". -. 3. y. ½. S. Ø. F. /. A. B. L. P. w. 8. +. q. 0. 7. V. Æ. =. C. Å. U
Det er over en uge siden sidst, og denne opskrift er faktisk helt fra sidste fredag, men det gode vejr vi har haft denne uge, har bare ikke inspireret til at sidde inde foran computeren
Disse er vellidt af både børn og voksne og er ideelle med lidt gnavegrønt – f. Jeg havde en rest oksekød, som jeg brugte i disse pizzamuffins – ellers skal kødet lige brunes engang
Hvis du vil afmelde abonnementet, så gå ind samme sted – og send desuden en mail til mig. Ugens salat er med mine yndlingsgrøntsager, broccoli ogblomkål
Men vælg gerne rug, somogså er det kornprodukt, der stiger mindst her under fødevarekrisen – en krise der mest går ud over mennesker i de fattige lande
S. å. e. r. m. a. d. p. l. n. k. f. o. u. g. t. i. v. æ. s. ,. b. ø. y. w. h. P. ". c. I. ½. 1. 2. F. A. é. D. j. N. O. U. M. R. -. T. H. ö. G. L. K. 0. 7. 9. 5. 8. - l
Og da konfekttiden nærmer sig med raske skridt, kan man starte med at lave lidt sund slik. Ingen havde for alvor troet, at der ville komme tiltag, der kan afbøde klimakatastrofen – og det sker da heller ikke
Vi spiser rigtig meget dåsefisk, rigtig meget sild og meget lidt frisk og frossen fisk her i huset. Skræl gulerødderne i lange strimler og læg dem i et ovnfast fad med dilden
6. 6. W. e. k. n. d. s. t. å. r. f. o. ø. ,. g. h. i. u. m. æ. v. a. l. b. y. p. J. j. -. D. w. H. M. O. T. ". c. G. F. Q. A. L. S. B. (. 4. ). K. &. 1. 2. 8. 0. 5. 3. %. x. V. Æ. R. g g
Kyllingen skal bare kogelidt længere end fisken. Påskedage - vi klarer os uden madplan og leger ferie, selv om vi vidst er nød til at gå på arbejde indtil i starten af næste uge
Afhængig af fisken og tilberedningen, kan der være lidt for lidt fedt i dette måltid. Helsteg kylling med verdens bedste bagte blomkål / og friske grøntsagsstænger
Så I indlægget fra sidste uge. Og her skulle vi hver pifte vores egen hverdagsleverpostejsmad op og give det et twist, så det fx også kunne spises til aftensmad, samtidigt med at være enkelt oglidt mere luksusagtig
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.