Smelt smørret og pisk det sammen med peanutbutter og sukker. Kagerne sættes på en bageplade med en ske - med godt mellemrum, da de flader ud under bagningen
De smager ligesom dem man får på caféer og er lavet med massere af smør og sukker. Og der skal også være plads til kager med massere af smør og sukker i hverdagen
Mine fejl-småkager var blevet til nogle lækre kakao cookies i stedet for. Det kan man åbenbart ikke gøre med sukrin melis, og derfor “forsvandt” min hvide overflade
De fleste cookies er med farin og jeg er ikke fan – jeg synes farinen bliver for dominerende i smagen og giver en smag der ikke helt passer mit temperament
Rør hele dejen jævn og placer så, med en teske, dejen i runde klatter på beklædte bageplader. Gerne med et glass iskoldt mælk til - naturligvis på altanen i det gode vejr
Disse vidunderlige og lækre cookies med peanutbutter og mørk chokolade smager helt vildt godt. Jeg har ernæringsforbedret mine cookies ved ikke, at tilsætte sukker, men i stedet har jeg anvendt Sukrin Gold til at søde med
Smagen er dog i top og de runde kager her går forrygende sammen med en kop te, eller kaffe. Hak chokoladen groft og bland alle ingredienserne godt sammen med en elpisker
E. n. s. p. r. ø. d. c. h. o. k. l. a. e. i. ,. L. C. H. F. t. g. j. v. f. ). J. b. u. m. S. å. 8. 5. 3. 0. (. -. ½. æ. 1. /. 6. %. R. 4. T. 9. P. D. 2
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.