Her er en god opskrift på bastogne kiks, eller småkager om man vil. Det startede som en pebernød opskrift fra min tante Pia, den er blevet rettet til lidt efter lidt og smager nu som de dejlige bastogne kiks
Vi modtager Dankort. Seneste indlæg. Kiks ala Digestive. Påskeæg med chokolade og passionsfrugt. Påskedessert – påskekugler med chokolade, olivenolie og saltflager
Syntes du at det smager for meget af smør så kan du blande smørcremen med lige så meget kagecreme. Den typiske opskrift man ser på smørcreme er 100 gram flormelis der piskes sammen med 100 gram smør og så smelter chokolade i
Først skal alle kerner og nødder hakkes til fint mel. Jeg bruger min minihakker til min Bamix stavblender og så hakker jeg det af mange små omgange (ja det tager en del tid på den måde)
J. e. g. h. a. r. l. æ. n. f. t. y. s. i. v. m. k. ,. o. j. d. ø. b. u. O. p. ". å. C. M. 1. 5. 0. 6. 9. 3. /. 4. K. (. ). F. 8. G. S. T. R. c. -. U. 7. L. A
Palminsmørcreme. Smørcremen kan fryses ned til senere brug. 250g blødt lurpak smør250g blødt palmin1-1½ pk flormelis3 tsk vanillie essens5-6 spsk vandSmør og palmin piskes godt sammen
Jeg har fundet ud af at jeg meget hellere vil bruge nutella smørcreme frem for almindelig smørcreme. Jeg kan simpelthen ikke lide smagen af smøren, derfor får i her opskriften på nutella smørcremen som jeg bruger
Der florerer en masse opskrifter på hjemmelavet "knækbrød" rundt omkring på nettet. Med de mængder olie der indgår i opskrifterne vil jeg nu mene at det er kiks
Disse kiks kommer fra noget overskydende tærtedej. De er virkelig gode. Ingredienser. 50 g smør100 g sigtemel100 g revet cheddar1/2 tsk salt1 spsk vandBland mel, salt og ost
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.