Helt ærlig, så smager den mest af alt, af gulerodskage. Jeg smagte den første gang på bogmessen, hvor jeg drejede forbi for at sige hej og tage bogen i øjesyn
Her kan alle være med – forsøg dig med en anderledes og nem dessert fra Sicilien. I det følgende giver jeg dig nogle gode tips om opskriften, tilberedningen og serveringen af den sicilianske dessert
Ugen før jeg fødte min lille elskede Theodor (38+0 uger), fik jeg mig selv overtalt til at få taget nogle graviditetsbilleder, som jeg altid har drømt om, men som jeg ikke helt vidste, om jeg kunne få mig selv til
M. O. R. Æ. B. L. E. K. A. G. (. 4. p. e. r. s. o. n. ). S. f. l. d. t. g. ø. a. å. m. i. k. b. ,. v. h. j. u. 1. æ. /. 2. c. 8. 0. N. D. V. I. 5. 6. P. Y. T. -. y
2 spsk paprika eller efter smag (jeg brugte det dobbelte, men det var også en meget mild paprika). Til 4 personer 1 svinemørbrad 2 spsk hvedemel salt peber 200 g bacontern 4 løg 400 g champignoner 2 spsk paprika eller efter smag (jeg brugte det dobbelte, men det var også en meget mild paprika) 200 g cocktailpølser eller alm pølser 2 ds hakkede tomater 2 spsk tomatpuré 2 dl piskefløde eller madlavningsfløde Tilbehør kartoffelmos eller ris Evt
E. f. t. e. r. j. g. b. l. v. h. o. s. k. i. n. c. p. m. d. H. a. U. x. ,. å. ø. O. u. S. -. J. w. 1. (. ). T. 4. æ. 6. 0. 2. D. y. 3. B. °. C. N. I. F. k g
"Hvordan får du dine boller, kager, snegle osv. lige store. " Var der én der spurgte. Det gør jeg, ved at veje bollerne når jeg former dem, og så er det, som du kan se på fotoet, ved at måle sneglene, når jeg skærer dem ud
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.