D. u. s. k. a. l. r. ø. e. d. j. n. é. t. g. f. b. o. H. i. p. å. æ. ,. m. v. /. h. y. B. A. 4. 6. %. (. ). F. N. M. c. 1. 2. 5. 0. -. q. w. P. T. +. Æ. S. '. 8. V. 3
Lad evt lidt sesamfrø og mandler være tilbage, og drys dem hen over salaten lige inden servering. -) (selvom det bestemt ikke er nødvendigt) Begge salater fungerer rigtig godt som tilbehør til et stykke kød fra tobenede, såvel som firbenede og fisk
Min familie har så længe sukket efter noget drikkelse med smag og forleden, da mit skønne onsdagshold skulle komme, blev jeg kreativ og endte med at fremtrylle denne skønne sommerdrik
Alle salaterne er smækfyldt med grønne næringsstoffer, er glutenfrie og veganske. dk og Kristine Marie Rost igen inspirerer med sundhed og velvære på måtten og i maven
MUMS det er sæson for figner lige nu, og jeg synes bare de smager SÅ godt. Jeg har godt nok udgivet dette indlæg én gang tidligere, men jeg synes bare opskriften er så lækker og lige nu super sæson aktuel
Og som jeg fortalte den anden dag glæder jeg mig til at komme igang med middagen til i aften. Til hovedret skal vi have andebryst med orangekartofler og grønsager på panden og til dessert skal vi have blødende chokoladehjerte med vanilje is
Efter en dejlig morgenmad der bestod af havregryn/majsmelsgrød med kokosolie, rosiner og kanel – plus et æble og en chokolade cookie som mellemmåltid – havde jeg lyst til en frokost fyldt med grønsager
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.