S. å. e. r. d. g. a. n. i. p. k. …. f. t. ø. j. o. l. æ. w. M. m. I. s. y. u. ,. v. H. b. (. ). E. h. P. A. N. F. c. -. –. O. D. 1. 3. 0. ½. K. L. V. s g
Der hvor jeg fortalte om den hyggelige dag i køkkenet med en masse bloggerpiger, hvor vi skulle lave leverpostejsmadder med eget twist OG en video-produktion
Den næste tid vil bloggen derfor fra min side af bære præg af sunde opskrifter på middagsretter, forskellige juice og smoothies og andre alternativer til den lille sult
Det var et ret stort græskar, fyldt med fine kerner… Og da Pinterest i øjeblikket bugner med lækre opfordringer til at bruge græskarresterne fornuftigt måtte vi lige prøve at riste græskarkernerne
O. p. l. e. v. s. r. M. a. n. g. o. i. F. d. h. b. u. f. D. t. å. 3. m. ,. ”. j. k. y. æ. U. N. ø. H. c. P. (. ). B. E. S. J. Å. T. 1. 6. -. C. *. 2. /. 4. 0. 5. L. V. &. K. é
Der går så heller ikke mange yderligeresekunder før han kommer med meddelelsen. “Og se ligeher, derer sørme et mere lille hjerteblink – Tillykke I venter tveæggede tvillinger“
Lige siden den vinterdag hvor jeg smagte min første macaron sammen med mine medbloggere hos Nikolaus Strangas, har det været mit store ønske at lære at lave dem selv
Og hvad så, hvis man ind imellem ikke ligevejer ting af som "man skal". Jeg kan tilgengæld heller ikke huske hvornår det sidst har resulteret i noget dårligt, ellerligefrem uspiseligt
Gør mig tankerom hvorfor det egentlig er, at weekenderneer de sværeste. Åh jeg sidderher og craver. Jeg forstår ikke hvorfor min sukkertrangdukker op som et monsterunder sengen
Ikke kogt for meget, naturligvis, men lige nok til at der stadig er lidt bid i. I den forbindelse er jeg også nødt til at takke min far, som har plukket alle de mange bønner
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.