Sommertærter
Vidunderlige Liv
Vidunderlige Liv
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 170 g hjemmemalede nødder (blandede hasselnødder og mandler) 90 g smør 2 æggeblommer Instructions Mal nødderne til mel i minihakker eller en kværn Smulder smøren ned i melet lidt af gangen Tilsæt æggeblommerne Lad dejen køle i 15 - 30 min i køleskabet Smør formen Fordel dejen i formel med fugtige fingre Bag i 20 min v. 150 grader Vidunderlige Liv http://vidunderligeliv.dk/
  • 1 dl fløde 1 pk hindbær/blåbær Instructions Smelt langsomt smøren i en gryde sammen med Sukrin Gold Hak chokoladen Hæld chokoladen i smøren sammen med kaffe Når chokoladen er smeltet tages gryden af varmen Straks efter tilsættes æggene en efter en Hæld i tærtebunden og bag ved 150 grader i 25 min Pisk fløden til flødeskum Når kagen er kølet af puntes den med hindbær og flødeskum Vidunderlige Liv http://vidunderligeliv.dk/
  • 1 pk danske jordbær
  • 1 dl fløde
  • ½ tsk vaniljepulver
  • 3 spsk agavesirup

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.