Så frem med wokken og alle de spændende asiatiske varer. Hvor i asien denne ret sådan mere præcist bør lokaliseres vides ikke, og med min noget heftige udskiftning og tilsættelse af ingredienser hører den i hvert fald nok ikke til nogen steder i min version
Hvis man synes, at en cabonara er for fed, så kan man snildt friske den lidt op med en lækker salat. Jeg elsker fedmen i en carbonara, men vil dog gerne have en frisk salat ved siden af også
En stor gryde fyldes op med vand og bringes i kog. Carbonara er nok én af de italienske pastaretter, hvor der er mest palaver omkring hvilke ingredienser der hører sig til
Når du har pisket færdigt hælder du blandingen op på panden sammen med løgene, og derefter puttes squash/kinaradise op i panden og blander det rundt, til sidst putter du kalkun bacon samt kyllingetern op i
tørrede spaghetti. 300 g tørrede spaghetti 1 pakke bacon 1 madlavningsfløde 2 æggeblommer 100 g friskrevet parmesan Salt Peber Kog spaghettien efter anvisningerne på pakken
Når du har pisket færdigt hælder du blandingen op på panden sammen med løgene, og derefter puttes squash/kinaradise op i panden og blander det rundt, til sidst putter du kalkun bacon samt kyllingetern op i
J. e. g. v. a. r. j. o. m. d. h. æ. l. p. t. i. G. b. z. n. å. ,. s. u. ø. D. y. k. f. M. T. S. E. C. I. 1. 2. 5. c. 0. 4. 3. 8. %. F. B. K. ". A. P. H
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.