Thaisuppemed rejer – en nem og hurtig genvej til det thailandske køkken. Den kan varieres i det uendelige med forskelligt kød eller grøntsager, og den kan både bruges som en forret eller som hovedret, hvis man serverer den med ris eller nudler til
Thaisuppemed kylling og kokos. Sikke et blæsevejr det har været på det sidste. Og på sådanne kolde og ruskende dage er der ikke noget som en dejlig, varm suppe
Jeg lavede denne thaisuppemed gode økologiske grønsager, varme krydderier og lidt kikærter for lidt ekstra protein til aftensmaden søndag og med et dobbelt portion er min frokost klaret de næste par dage
G. o. d. v. a. r. m. e. n. s. u. p. ,. g. k. I. i. f. å. l. t. b. T. 4. j. 0. y. 1. ø. 2. c. 5. (. +. M. F. C. ). /. K. S. æ. ". h. H. `. *. ¸. ✿. •. ¨. ღ. ✿ G
disse “ris” sammen med en god karrysauce og en snitzel, så vil du bestemt ikke savne de normale ris. Selve blomkålen smager ikke af meget så man bør kombinere den med noget der har noget smag, denne gang havde vi stegte portobellosvampe, et rødt snackpeber og et godt skud chili i
Når blomkålen er revet overhældes den med kogende vand og tilsættes en smule salt. Hvis man gerne vil spare lidt på sine points, så kan man lave blomkålsris i stedet for almindelige ris
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.