Det er sæson for spidskål lige nu. Heldigt for mig, for jeg elsker spidskål. Men i dag er det den hvide spidskål jeg har brugt og den har fået en topping, der bringer tankerne til Italien
½ spidskål. Vask spidskål og tør det godt af. Del det halve spidskål over så du ender med to kvarte. Smør blandingen ud på hver side af spidskålet (de to sider som er skåret)
Ja så skal du ikke lede meget længere, for dette smørstegte spidskål er både nemt, lækkert og sundt. Jeg har opdaget, at der faktisk ikke er nogle spidskålsopskrifter på bloggen, så det må jeg jo lave om på
Start med at fjerne alle de grove blade fra spidskålshovedet. 4 personer1 spidskålhoved25 gr smør1 citron1 bundt dild1 bundt kruspersille1 dl salturt også kaldet strandkveller (kan undlades)600 gr torskefiletTænd ovnen på 200 gr. 1 spidskål
Y. u. m. H. e. r. p. i. n. s. a. d. g. ,. v. t. o. l. f. D. h. j. b. ø. k. å. (. S. ). 1. 8. ½. -. E. y. J. 2. æ. c. 3. 4. B. /. V. M. T. C. w. 7. P. K. v g
Jeg er stor fan af spidskål. Et lille spidskål, fint snittet (eventuelt på mandolinjern). Placer spidskål nederst på tallerkenen og fordel avocadoen på spidskålen
1 spidskål. Del kålen gennem stokken i smalle både, skær løgene i kvarter på langs med toppen på og damp grøntsagerne i 2 dl kogende vand med salt i et par minutter
1Del dit spidskål i kvarte (eller halve hvis det ikke er så stort). 1Når panden er rygende varm lægges spidskålene på med skærefladen nedad. 1Grill spidskålene i ca. 1Når spidskålene er færdige tages de af varmen og lægges på en tallerken
Fjern de yderste blade af spidskålen. Skær spidskålen i kvarte. Fordel ostesaucen over spidskålen. Fordel pølseskiverne over spidskålen ved servering og pynt med persille
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.