Skræl gulerødderneog brug skrælleren til at lave lange tynde gulerodsbånd. Det bliver til mange skønne lange dage i haven her i sommervarmen og aftensmaden skubbes gerne en time eller to, for der sker altså et eller andet med appetitten, når det er så varmt
Denne aften serveredes den med laksedeller hurtigt vendt i økorasp og stegt crispy i en smule smør og olie, samt økokartofler med skræl vendt i pimentón og oregano stegt i ovnen og selvfølgelig også en smule aïoli
D. e. n. l. i. a. s. p. d. k. å. r. b. S. Å. f. o. t. O. g. m. ø. ,. v. æ. H. u. h. (. ). x. L. 1. 2. +. 0. j. 3. ½. q. /. 4. -. V. y. R. B. P. K. N. F. J. A. c. T. G. w. M. ". I
S. o. m. t. i. l. b. e. h. ø. r. n. f. s. k. …. a. v. d. j. g. y. ,. D. æ. u. c. P. å. T. w. z. ”. –. E. J. p. M. -. (. 4. 6. ). 0. 3. 5. 1. 7. /. ½. L
Pensl gulerøddernemed olie og drys med timian og slat og peber. Snit nu gulerødderne lige som når man laver hasselbackkartofler - pas på med at skære helt igennem
Madopskrifter › Salater › Kålsalat › Spidskålssalat › Spidskålssalatmed æble. Spidskålssalaten. Vend spidskål, granatæble, pistacienødder og æble sammen, og server enten med dressingen ved siden af eller fordel den over salaten
Vend alle ingredienserne sammen med dressingen og drys med sesamfrø. Salt og peber. Hæld kogende vand over edamamebønnerne og lad den stå et par minutter inden vandet hældes fra
E. n. r. i. g. t. d. e. j. l. s. a. m. b. p. k. å. …. f. I. h. O. A. W. R. v. o. ”. S. ,. J. u. æ. ø. M. –. (. 4. 5. -. 6. ). 3. ½. 7. 1. P. y. 0. c. 2. B. K. L. V
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.