Spidskålssalat med mandler
www.webopskrifter.dk
www.webopskrifter.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 100 g mandler
  • 125 g sesamfrø
  • 11/2 hoved spidskål
  • 11 bdt dild eller anden krydderurt efter smag
  • 12 spsk brun farin
  • 12 spsk dijonsennep (mild)
  • 1 salt
  • 1 peber
  • 11 dl rapsolie
  • 12 spsk citron
  • 1 Til 2 personer 100 g mandler 25 g sesamfrø 1/2 hoved spidskål 1 bdt dild eller anden krydderurt efter smag Dressing 2 spsk brun farin 2 spsk dijonsennep (mild) salt peber 1 dl rapsolie 2 spsk citron FedtfattigKlik her og få vores gratis e-kogebog med de bedste salater
  • Rist mandlerne på en tør pande ved middel varme, indtil de begynder at tage farve. Lad dem derefter køle af i en skål eller på en tallerken.
  • Rist ligeledes sesamfrøene ved middel varme på en tør pande, indtil de er lysebrune. Lad dem derefter køle af.
  • Skyl spidskålen og lad den dryppe godt af. Fjern den hårde stok inde i midten, og snit kålen.
  • Skyl ligeledes dild (eller anden krydderurt efter smag) og lad det dryppe af - dup det evt. tørt med lidt køkkenrulle. Hak dilden fint og bland med spidskålen.
  •  
  • Dressing der passer rigtig godt til spidskål og mandler
  • Rør brun farin og dijonsennep sammen i en lille skål eller et glas. Krydr med salt og peber. Rør olien i, lidt ad gangen, så dressingen kan nå at absorbere den (så den ikke skiller). Rør citronsaften i og smag til med yderligere salt og peber, hvis det er nødvendigt.
  • Hak de afkølede mandler groft og bland dem i salaten sammen med sesamfrøene.
  • Servér spidskålssalaten med dressingen. Tweet Indsendt af Simon Glue d. 19.09.16. Kategori: Madopskrifter › Salater › Kålsalat › Spidskålssalat › Spidskålssalat med mandler

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.