Vrid spinat for væske og pisk det i æggemassen. Det gode ved tærte er også, at det smager næsten lige så godt koldt, så resten kan du bare tage med på madpakken dagen efter
Spinatgalettemed svampe, fet. Pastaretten har en skøn smag af røget laksog er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Men allerførst denne cremede pastaret med kylling, svampe, frisk spinatog soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Kartoffelmosen bliver varmet i ovnen sammen medlaksen, hvilket giver den en dejlig sprød skorpe, en lidt blødere indre kerne, og er derpå fyldt med en mør laks, toppet med hytteost ogspinat
Retten smages til med godt med salt, peber og Herbamare urtebouillion. Herefter tilsættes løg og hvidløg, som sauteres let, hvorefter spinatten tilsættes
D. e. n. l. æ. k. r. å. m. a. i. d. g. f. u. o. p. s. t. (. h. ). ,. j. ø. v. O. b. F. I. ". K. S. w. 5. 0. 4. c. E. 1. -. 2. *. R. N. H. V. U. L. y. T. B
Der er nogetmed jordbærrenes sødme, spinatens syre, fetaens fedme og løgenes bid, der bare spiller. Skyld spinaten, vend den i dressingen, og læg den på et stort fad
Fordel spinatsauce udover den og pak den ind med butterdejen. Skru ned for varmen og tilsæt de frosne spinatkugler (man kan også tø dem op inden i en microovn)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.