Disse cookies får den helt rigtige "chewy" konsistens, bløde i midten og sprøde udenpå og efter min mening rammer opskriften de ægte amerikanske cookies lige på sømmet
Det er nemlig hviden der gør disse cookiessprøde. Så er der sprøde småkager klar til kaffen. Fedtfattige, Fedtfri, Glutenfri, Lactosefri, Laktosefri, LCHF, Mælkefri, Sukkerfri, Uden smør Mini chocolatechipcookiesmed hasselnødder
Og nu kommer vi snart til det, det i virkeligheden handler om – de glutenfri chocolatechipcookiesmed karamel, som er så utroligt lækre, sprøde og samtidig seje på grund af karamellen
(de bliver først sprøde udenpå og chewy indeni, når det er kølet lidt ned). Og så er er det langt bedre for dig, din krop og dit blodsukker end mange af de opskrifter, jeg konkurrerer med om titlen “verdens bedste cookies”
Derfor er det med at gribe chancen, når jeg kan få andre til at hjælpe til. I dag bagte jeg cookies til en flok af min datters veninder, som kommer på besøg
D. e. h. r. c. o. k. i. s. n. g. p. å. t. v. m. y. d. l. a. K. I. f. (. ). J. æ. ø. ,. j. E. S. u. M. 2. 1. N. U. O. b. V. C. w. -. P. A. B. 3. 5. 8. 0. /. 4. T. é. R. á. L
Jeg valgte en god ildfast glasskål, med flad bund til dette formål. Dertil tilsatte jeg æggeblommen, salt, sukker, brun farin og vanillesukker og rørte det grundigt sammen, så tilsatte jeg melet og rørte det godt med og til sidst blandede jeg M&M's i, og lagde også lidt ovenpå
Da jeg kom hjem fra fitness centeret gik jeg straks igang med at bage disse lækre cookies, opskriften har jeg fra min kære Luc, som har fået den af en dessert kok på the Four Season NY, de er super lækre, men havde alligevel ikke lyst til dem, da jeg havde bagt dem
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.