Tilsæt nu squashen samt salt og peber og rør godt rundt. Jeg kunne faktisk blive ved med at tale godt for de her skønne rosti, men så må jeg jo også hellere være ærlig og indrømme, at det er min fars kæreste, Pauline, og ikke mig der har været kreativ denne gang Dog fik jeg lov til at hapse opskriften og dele den med jer herinde på bloggen
Steg squashogmajs i olie på en pande og krydr med salt, peber og timian. Æggene mætter godt og der er mange muligheder for at variere fyldet og bruger resterne i køleskabet
Her er squash fyldt med kødsauce og drysset med revet ost. Læg squash i et ovnfast fad. Man behøver ikke være et barn for at synes om børnefavoritter som kødsauce og pizza
Så er det ud af fjerene og op og komme i gang med dagen. Den har så efterhånden spredt sig til hele landet og anses rigtig mange steder i Schweiz som værende en nationalret
Der findes tonsvis af opskrifter på pizza lavet på en bund af blomkål, men efter anbefaling prøvede vi at skifte blomkålen ud med squash (blomkåls-bunden skal dogogså prøves en dag)
Tag et ildfast fad og hæld lidt bechamelsovse/ostesovs i bundet og kom squash plader ovenpå, dernæst sovs, bechamelsovse/ostesovs ogsquash plader og sådan bliver du ved til der ikke kan være mere i fadet
Skær squashene igennem på langs og skær det meste af indmaden ud (gem det og brug det i en suppe). Afdryp kikærterne og findel dem i køkkenmaskinen (de skal IKKE koges)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.