En enkel, rask og nydelig gryterett medkylling, risog deilig cajun krydder. Når vannet koker tilsetter du risen, rør rundt med en gaffel, skru av platen og ha på lokk
Når alle kyllingestykker er stegte og baconen er brunet, så tilføj løg og hvidløg til din blanding. Fyld en pose med de krydderier du ønsker at bruge (jeg brugte salt, chili, oregano, all-round) og ryst posen godt indtil alle stykker har krydderier på sig
Steg løgene klare, tilsæt champignons til de er brune. Lad fedtet blive på panden og steg nu kyllingen i fedtet til det er gennemstegt og krydr med salt og peber
Drys sesamfrø og forårsløg over og server med limefrugt skåret i både, til at dryppe over. Kogrisene i en gryde, efter anvisningen på emballagen, mens kyllingog grøntsager tilberedes
D. e. t. r. n. j. g. f. ø. s. a. m. h. o. i. J. v. l. d. ,. å. b. p. k. O. u. R. -. y. '. æ. I. 1. (. 0. ). c. 5. 2. 3. /. 4. T. P. K. E. B. x. F. H. S. L. ½
I mellemtiden kogesrisene. salt og peber. Læg kylling fileterne op i et ildfastfad. Bland ingefær, hvidløg, cola, ketchup, tomat purre, salt og peber sammen i en skål
Server medris. Den originaleopskrift er herfra og mine ændringer er skrevet med rødt i parentes. Kom så kyllingen ned i gryden med kødsiden ned til den er brun
Jeg lagde ud med at brune lårene i olien på en dyb pande der stod over middel varme. De kyllingelår jeg havde købt var krydret med tacokrydderier så jeg var en smule skeptisk da jeg startede med at kokkere i går - det viste sig dog at fungere udemærket
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.