N. a. n. b. r. ø. d. s. o. m. i. k. e. v. P. g. D. E. J. T. I. L. S. K. A. B. R. Ø. 2. 5. æ. l. u. t. /. 1. p. y. h. (. f. c. ). -. 0. 6. G. H. ,. å. j. Æ
Så en pludselig indskydelse, og et mindre anfald af overskud, fik mig til at få gang i bageriet og nu står der to velduftende og varme brødpå køkkenbordet
Brødet bliver lavet i en gryde – altså bagt i en gryde – og det kan bages i ovnen eller på grillen. Drys lidt mel ud på bordet, og vip dejen ud ad skålen, og vend den rundt et par gange i melet
Har du en yndlings opskrift eller måde at tilberede blomkål på, så skriv det endelig i en kommentar nedenunder – jeg ville elske at få mere inspiration
Bland alle ingredienserne i en stor skål og bland det godt, dæk med husholdningsfilm og et klæde. Bland dejen inden du går i seng og bag brødet næste morgen imens du går i bad
Her fået I opskriften på et lækkert koldhævet brød lavet med øl, surdej og ølandshvede. Vi elsker duften og smagen af lækkert hjemmebagt brød om morgenen, og så har vi helt styr på hvad der er i de brød vi selv bager
Dejen skal gerne give let slip på skålen/bordet. Forleden bagte jeg dette ciabatta brød, som blev spist med står glæde, og som bestemt bliver bagt igen, meget snart
Tag brødet ud af ovnen og lad nedkøle på en rist. Derfor har jeg forsøgt mig med et mere kaloriefattigt “rugbrød” – der tilmed smager, ligner og dufter som rugbrød
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.