Stenses skønne Napoleonshatte
Spiseklar
Spiseklar

Stenses skønne Napoleonshatte

  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 300 g mel
  • 200 g smør
  • 85 g sukker
  • 1 æg
  • ren rå marcipan til fyld

Instruktioner

    Mel, sukker blandes og det kolde smør smuldres i.
    Det hele samles med ægget.

    Dejen rulles ud, brug et glas til at stikke runde kager ud med, læg en marcipankugle på hver kage og form dem til små trekanter. Marcipan kuglen må ikke dækkes helt da den så vil sprække
    Bages ved 200 grader i Ca 12 min.
    Når de er afkølet dyppes hjørnerne i smeltet chokolade og tørrer helt inden de kommes i en dåse.

    Jeg brugte to gange opskrift og fik 60 kager ud af det:-)

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.