Bearnaise er skønt, og særligt når den er luftig, syrlig og serveres til et godt stykke oksekød. Jeg kan ikke styre et vandbad, det går galt hver gang, så jeg er stoppet og bruger i stedet mit ynglingsblus på mit gamle AGV komfur
2 dåser kokosmælk 10 dl vand 1 kg kyllingebryst 4 spsk tamarindkød 2 spsk gul thai-currypaste 400 g små kartofler 2 små løg skåret i små både 100 g usaltede peanuts 100 g brun farin Saften fra [
Steg baconterneneog brun kødet i baconfedtet. Fuld af smag – og med både fløde og bacon. Weekendmad. Tilsæt løgeneog lad dem snurre med i et par minutter
Dette er en meget dansk sommerdrink, som blandt andet indeholder Kirsebær og solbær. Jeg har fået et flip med smoothies, haha Jeg drikker dem som morgenmad, for lige for tiden er jeg virkelig dårlig til at spise morgenmad
Nu vil vi snart sætte tænderne i lidt frokost, som for mit vedkommende består af lagsagneogkæresten får serveret en omgang salat med kylling og creme fraiche-dressing
)Derfor er dette den nok mest seriøse chokoladekage, jeg nogensinde har lavet. Derved nyder jeg også at blive spurgt om at give et bidrag til et kagebord
Skal du lave en hurtig og simpel dessert til dine gæster, som samtidig virkelig er flot og ser mere avanceret ud, endden er, så skal du prøve dennemarengsbund med fløde og bær
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.