Stjerneskud er en dansk perle på menukortet hos mange frokost restauranter og en ret jeg personligt elsker, desværre får man ofte serveret en udgave med alt for fed dressing og friturestegt fiskefilet
Førhen bestod den af kogte, løse ris, pommes duchesse (kartoffelmos rørt op med æggeblomme), dampet fisk og stegt fisk, muslinger, rejer, asparges, hummerhaler, ristede champignoner, samt to slags sauce – et helt udstyrstykke og festfyrværkeri … måske deraf navnet
Gule ærter – En klassisk, dansk suppe eller søbemad som spises med ske. En god, gammel ret kan man med rette kalde den for vi har i Danmark spist den i en eller anden form i flere tusinde år og i flere hundrede år på den måde vi kender i dag
Det er en såkaldt rodotto, som selvfølgelig er i familie med risotto, kornotto og andre. En rodotto er lavet med udgangspunkt i rodfrugter i stedet for ris
Når ærterne er møre, blendes retten med en stavblender. Jeg lavede med vilje en stor portion, da jeg tænker resterne kan bruges til at eksperimentere lidt med i de kommende dage
Man kan jonglere med alle slags nødder, plantemælk, frugt, tørret frugt, chiafrø og whatnot. Jeg havde naturligvis svært ved at tvinge det hele ned – særligt fordi den havregrød var spækket med smør og honning – og jep, min mor stod og holdte nøje øje
Eller sammen med. Begge slags tilbehør kan bruge til pølser, frikadeller, koteletter eller andet kød. Opskriften med gulerødder fandt jeg hos skagenfood
3. 3. 3. 3. 3 g. D. a. m. i. n. e. g. o. d. v. r. s. k. u. l. f. t. ø. ,. h. c. p. b. y. V. O. C. æ. H. K. J. å. j. -. ). I. B. 2. 0. L. 4. 5. Æ. M. S. 1. A. F. N. P. /. ½. (. 8. T. R. –. ". ‘. ’. <
Grundmassen i tærterne var. De færdige tærter. Grundmassen i tærterne var. Jeg lavede 3 forskellige tærter. 1 med porrer skinke og peberfrugter og cheddarost. 1 med champignong, skinke, tomater og mozarella. 1 med squash, skinke og gule peberfrugter og hvid revet ost
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.