E. n. d. u. e. s. t. r. i. k. o. p. -. w. a. f. c. b. l. ,. m. é. j. g. v. æ. A. (. 3. 5. ). S. M. h. ø. D. å. H. 6. 7. R. T. W. 0. %. 1. B. 4. U. O. L. I. ) l
Gentagpindengennem hele arbejdet. Hæft enderne. kluden i kold vand i ½ time. Så suger den bedre. 2 nøgle bomuldsgarn i hver sin farve (mørkegrøn og lysegrøn) fra SøstreneGrene. 1 løs af, 2 ret, 3 vrang pinden ud. Strik til du har en firkant, som måler 28 x 28 cm
Skum det fedt af, der har lagt sig som klare søer på retten – det er baconfedtet, og det er lige til at fjerne, hvis man vil – det gør jeg, for baconsmagen er allerede i retten
Dog er forside og bagside ikke ens på klude strikket i dette mønster. Mine to første DIYs til strikkede karklude er de suverænt mest besøgte indlæg på bloggenigennem de sidste måneder
En af de kager som min mor bagte til hendes fødselsdag var en helt klassisk mazarintærte. Det er simpelthenverdens bedste og nærmest en klassiker i mit barndomshjem
Her er min skønne morgenmad. En kop grøn the og en Ribs smoothie. Til hverdag gør jeg meget for at få en god start på dagen, da det smitter af på hele dagen og humøret i familien
Tidligt op i dag efter den sidste nattevagt i rækken, puha, det er altid svært - mennødvendigt. I aften er jeg alene hjemme, så det bliver en let aftensmad, hvor lidt af kyllinge-resterne fra gårdsdagensaftensmad kan blive brugt
Der er ingen restriktioner for, hvor store portionerne skal være – du skal spise til du er mæt. I forbindelse med den årlige begivenhed på de sociale medier Marts med Medfølelse, blev jeg spurgt af foreningen Mad med Medfølelse, om jeg ville lave en madplan
Det er nok ikke en hemmelighed længere, at jeg elsker at bage. Når sådanne et tilbud kommer fra en kære veninde, til hendes bryllupsreception, skruer man lige en tand op for niveauet
Det er en ‘alt-i-ét-fad’ ret, der kan bruges hele året, og ifølge flere, der har prøvet den, er det også en ret, der kan få grøntsagssky børn til at guffe kål i lange baner – (blot en servicemeddelelse, hvis du nu skulle have nogle af den slags)
Det med blødhed er åbenbarten smagssag, for det har flere gange været til diskussion blandt mig og mine venner, om vi bedst kan lide bløde, strikkede eller de hæklede, som bliver lidt mere faste og stive
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.