Igen har jeg eksperimenteret med kager bagt uden brug af mel og sukker. Jeg fandt inspiration til opskriften gennem en sød blogger som jeg også følger på instagram (rikkeogkejseren
Den her gulerodskage var på programmet i sidste uge, da jeg skulle dele ud i min klasse. Jeg havde egentligt ikke tid til at bage, men den her kage er af typen "smid-det-hele-i-en-skål-og-rør-det-sammen", så den passede fint ind i mit travle program
Jeg valgte også en af mine personlige kagefavoritter, nemlig gulerodskage med cream cheese frosting. Jeg havde virkelig glædet mig, og heldigvis var jeg kommet mig over min influenza, så det kunne blive den planlagte dag
Guf og is er bare som potter og pander – det hører sammen og smager fantastisk. Desværre er en almindelig opskrift på guf utrolig rig på raffineret kulhydrater og kan dermed hurtigt give kroppen en masse tomme kalorier
For et par dage siden tog vi herhjemme allerede hul på påsken, da jeg råhyggede med en veninde og smovsede denne lækre svampede sag – Gulerodskage med ostecreme
Et stort lager af gulerødder og herligt selskab af skønne folk fra medievidenskab samt regnvejrsdage udløser en fristelse/lyst til at lave denne gulerodskage
Kagen smager simpelthen alt for godt og så er den dejlig svampet. Hvis der skulle ske at være nogen rester, så smager den endnu bedre dagen efter, den er bagt
Her får du en lækker, krydret gulerodskage med frisk og cremet topping. En kage bliver ikke usund af lidt sukker eller smør, til gengæld er denne opskrift sprængfyldt med næring fra havregryn, gulerødder, husk-pulver, æg og skyr
Og alt det skønne frugtkød, som bliver tilbage, det bruger jeg i kødsauce, i brød og boller og nu altså også i den lækreste, mest krydrede gulerodskage, jeg længe har smagt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.