(hvis dejen er for tynd kan mere rugmel tilsættes til den får den rigtige konsistens)Bag herefter de små pandekager på en opvarmet og smurt pande (jegbruger altid min elskede sprayfedt) og bag dem gerne to ad gangen på den samme pande
Når jeg spiser ofte, hjælper det mig med, at mindske min "sukker-craving". Disse knækbrød er helt eminente som mellemmåltid og som snack, dog skal de, på trods af en masse sunde fedtstoffer, spises med varsomhed
Normalt brugerjeg min stavblender, men denne gang gjorde jeg det med en gaffel, så det blev lidt mere groft, hvilket jeg synes gav et super godt resultat
1. Tænd oven på 175 grader varmluft (alt efter hvilken ovn du har)og sørg for at den er godt varm. Start med at hakke dine nødder (gerne lidt groft) og put dem i en skål
Jeg er ikke vegetar, men det er der efterhånden mange der er. Jeg stod den anden dag, og havde et white-world-problem – jeg skulle ud at rejse i weekenden, og skulle nå at bruge nogle af de råvarer, jeg havde i køleren
Derfor tænkte jeg, at jeg måtte slå det sammen og lave nogle sundere kanelsnegle, der kunne smides i fryseren og tages op, lunes i ovnen og spises i hverdagene, når lysten melder sig
Jeg har efterhånden lavet disse sunde pandekager en del gange. Jeg laver dem tit til morgenmad når jeg har fri, men de er også lækre som en snack, når man går sukkerkold på eftermiddagen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.