- og stadig dødlækkerJa for når nytårskuren banker på døren, så er det med at finde lækre alternativer til et stadig godt og lækkert måltid, som tilmed også har snerten af sundhed i sig
Jeg krydrede min portion med en chai kryddersukker og nogle dejlige, hakkede dadler (begge dele også fra Urtekram), som gav et sødt pift, der adskiller sig fraden hvide sukker, man ellers ville bruge
Da vi på vores sommerferie i Berlin blev jeg grebet af lysten til, at smage en doughnut fra Dunkin´donuts, da jeg aldrig før har smagt sådan en rigtig én
Ensundere græskarsuppe. Så fyldt med masser af grøntsager, men samtidig har denne suppe en lækker cremethed over sig og ikke at forglemme en virkelig god og fyldig smag
Og så er det selvfølgelig meget sundereendden klassiske version. Kartoflerne smager ligesom brunede kartofler (bare bedre), de er blot nemmere og langt sundere, fordi du sparer fedtstoffet og sukkeret
englene sang - tja, hæhæ, altså næsten - da jeg tilfældigt fandt på at smide en rest af mine ovn-butternut-squash, fra mit sidste indlæg, på pandensammen
Jeg har aldrig prøvet at lave fastelavnsboller før, fordi jeg har tænkt det som en lang og besværlig proces – og så er det nu engang lettere at købe nogle hos bageren
Og vi elsker dem endnu mere, når man kan dyppe dem i en gang god mayo-dip. Faktisk spiser vi ret store mængder er rodfrugter og mayo i løbet af vinteren og indtil alle forårets nye grønsager begynder at dukke op
Brødet smagte dejlig krydret, postejenoverraskende godt – så alt i alt et vellykket eksperiment. Derudover havde jeg købt en bønnepostej fra Nutana i Helsemin, som også skulle afprøves
Resten – mens grøntsagsbollerne bager i. den økologiske fra biogan, kan købes hos naturoghelse. Økologiske, syltede drueagurker, også fra biogan, sødet med agavesirup og helt
Dejligt på en skive friskbagt franskbrøden søndag morgen. Vi har to æbletræer i haven, de er ikke hverken særligt store eller gamle, men de har de fineste æbler lige nu
Her i december måned er der rig mulighed for at få alt det sukker indenbords, som vi overhovedet vil være bekendt at byde vores krop, og på mange områder bliver vi sikkert lidt mindre krakilske med, hvad det er
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.