J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
Derbliver ca. Derersikkert mange af jer, derallerede har regnet den ud, men for jerder ikke har "set lyset", såtænder jeg det lige, så lørdag morgen kan starte med lune friskbagte boller på bordet
I mange år har jeg brugt denne opskrift som grund for mange forskellige kager. Det er en drømmekage-dej men den kan bruges til meget andet i en hurtigt vending og efter hvad skabene byder på af indhold/ingredienser
J. a. h. u. r. t. i. g. e. j. o. l. v. ,. m. n. s. d. p. k. f. æ. å. ). b. y. c. D. ø. O. S. 1. 0. %. (. 2. 4. N. I. 3. -. R. M. E. H. 5. ½. T. A. B. 7. P. Æ. *. L. _. é. V. /. z. x. 8. |
Put lidt olie på hænderne når du former, såbliverbollernepænere. Finax laver forskelligt glutenfrit mel, både groft og fint mel, og sålaver de ogsåblandinger hvor der kun skal tilsættes vand
Nogle gange må det gerne gå lidt hurtigt, selvom det er søndag. Opskriften har jeg fra Her kan man finde rigtig mange gode opskrifter på glutenfri og laktosefri mad, brød og kager
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.