N. a. n. b. r. ø. d. s. o. m. i. k. e. v. P. g. D. E. J. T. I. L. S. K. A. B. R. Ø. 2. 5. æ. l. u. t. /. 1. p. y. h. (. f. c. ). -. 0. 6. G. H. ,. å. j. Æ
hvedemel ( ca. - Når dejen begynder at kunne slippe fingerne, skal du ikke komme mere mel i. Så en pludselig indskydelse, og et mindre anfald af overskud, fik mig til at få gang i bageriet og nu står der to velduftende og varme brødpå køkkenbordet
Det bedste resultat opnåes ved brug af røremaskine. Hvad er bedre som tilbehør til bøffer og pølser end hvidløgsbrød, vi kender alle den version der købes på frost i butikkerne
suppe eller min mor’s hjemmelavede pesto. Min mor og jeg stod i køkkenet næsten hele morgenen, for at vi kunne tilberede mad og lækre sager til min mors venindes fødselsdag
Her fået I opskriften på et lækkert koldhævet brød lavet med øl, surdej og ølandshvede. Når ovnen er godt varm, foldes dejen til et brød med to metalspatler, læg herefter brødetpå en bagespade, dejen skal være meget blød
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.