Farsbrød er – udover at være velsmagende – en nem måde at øge kød på, fordi du kan komme champignoner i, bacon i, hakkede nødder eller hakkede grøntsager
Legg skiver med svinefiletoppå grønnsakene. Renskjær svinefileten og skjær den i skiver. Dryss over hakket bladpersille og hakket oregano (ikke bruk altfor mye, oregano er veldig sterk på smak)
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Svinefilet og grønnsaker er klart på ca. Jevn sausen med maisennamel ut rørt i kaldt vann, og smak til med litt pepper og eventuelt salt, soyasausen inneholder mye salt -så smak på sausen først
Tomatene tres på eienebærkvist (-eller grillpinner), stekes sammen med svinefileten de siste. Sett dem i en smurt ildfast form, strø over paprikakrydder og legg på en bit smør på hver potet
Brun fileten raskt på alle sider i en panne med en blanding av smør og olje. Svinefilet. Rist litt på kasserollen underveis slik at aspargesen ikke fester seg i bunnen og den blir godt glasert i smørvannet
Herefter lægges de på en bageplade og knuses. Salat med knuste kartofler og svinefilet. Herefter sprayes lidt olie på, og de krydres med timian, salt og peber
Jeg spiste lidt svinefilet og dagens salat til. Og selvom det måske ikke ser ud til at blive grillvejr lige med det samme, får I alligevel denne opskrift på lækkert tilbehør til grill
En svinefilet, bliver rigtig lækker med en gang barbecue og en tur i kuglegrillen. Hvis du kan skaffe nogle friske makreller, bliver de altså også virkelig lækre på grillen
Inspireret af en gammel fransk opskrift på fyldt svinefilet blev de umiddelbart lidt kedelige kyllingestykker klædt på til narrestreger med salvie- og kaperskrydret fyld – og baconsvøb
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.