Afpuds svinemørbraden og skær næsten helt igennem på langs, så der dannes en stor plade kød. Smuldr fetaen over og krydr med salt, peber og halvdelen af oreganoen
Dagens menu tog udgangspunkt i en svinemørbrad og lidt røget svinemørbrad. Årstiderne havde igår meddelt mig, at deres leverandør af ænder ikke havde leveret som aftalt
Læg posen med indhold i køleskabet i ca. Svinemørbrad i ovn – Mørbrad er et stykke taknemmeligt kød. Tag mørbraden op af marinaden, og læg den over i et ovnfast fad med det af marinaden der hænger ved – resten kan bruges i saucen – drys med salt og peber
Svinemørbrad skæres i skiver og brunes på en pande ved høj varme i smør og olivenolie. Lad være med at komme salt i inden det har kogt op, bacon og bouillon kan nogle gange bringe salt nok til retten
lun æblemos. æblemos. Lun æblemosen og tilsæt tykmælk. lun æblemos. 3 dl æblemos. Posted on October 9, 2014 by Henriette Lykke in Desserter, Diverse, Kage, Nye opskrifter, Snacks
Citrusfrugterne smager fantastisk sammen med fetaosten og den lidt salte oliven. En hverdagsmåltid med farver, kulør og god smag, som gør hverdagsmaden lidt mindre kedelig
Smag til med sennep, eddike, sukker, salt og peber. Skær æbler og ferskner ud i mindre tern. 1-2 æbler (jeg bruger Pink Lady). 3) Vend kål, æble, ferskner og blåbær sammen med dressingen. 1-2 æbler (jeg bruger Pink Lady)
Efterår er lig medæbler, kanel i en lækker varm blanding. Bland alle de tørre ingredienser sammen med æg og det afkølede smør, til dejen bliver til en tyk cremet konsistens
Bøfferne krydderes med salt og peber og brunes i en gryde i smørret. Til aften skulle vi have en rigtig efterårs-inspireret aftensmad, hvor de lækre danske æbler som efterhånden er fremme skulle indgå
G. n. o. c. h. i. e. r. a. f. m. b. s. l. u. t. v. p. ,. d. æ. k. å. g. D. j. R. 1. 0. '. ø. 2. 3. 5. S. J. y. M. H. A. C. I. ½. F. B. K. 4. T. 6. P. 9. n G
Jeg elsker at have gæster og lave noget lækkert til dem, og denne æble cheesecake med crumble serverede jeg sammen med fødselsdagsboller og kaffe en masse
Hvis man har lyst til lidt ekstra krydderi, kan man godt drysse æblernemed kanelsukker. Det er lettest bare at skære smørret i lidt mindre stykker, og så smuldre det hele sammen med hænderne, til det har en nogenlunde ensartet smuldrende struktur
Blend oregano med parmesan og pinjekerner. Smag til med salt og lidt citronsaft. et par gok i nødden med en kødhammer, så du får et stort, bredt, tyndt stykke
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.