Pisk de våde ingredienser sammen i en anden skål – sørg for det er blandet godt sammen. PrintChokolade cupcakes med chokolade swiss buttercream Forfatter
Bland derefter de våde ingredienser i en anden skål – pisk sammen til en ens masse. Chokolade cupcakes med Swiss Buttercream Merinque og Cupcakes med chokolade, lakrids og hindbær
Pisk de våde ingredienser sammen i en anden skål – sørg for det er blandet godt sammen. Lækker svampet chokolade muffin med en lækker cremet chokolade swiss buttercream merinque på toppen
Swiss Charme. Påske er tid til familiesammenkomst og hyggelige frokoster med venner. Hos os er påsken i år skudt i gang af pjevsens sidste dag i børnehaven, der skulle fejres med manér
Jeg har vedlagt flere gode tips til, hvordan jeg laver mine cupcakes bedst, og hvordan du opnår en rigtig flot marengs og lækker Swiss Buttercrem meringue
Grease and line two 33cm x 23cm/13 x 9in Swiss roll tins with baking parchment. 1Bake in the two Swiss roll tins for 10–12 minutes, or until the sponges are golden-brown and begin to shrink from the edges of the tin. Slice the Swiss rolls into 1
Jeg har før testet vippeserummen fra Swiss Clinic med stor succes (læs tidligere indlæg her). Jeg har i alt fald på de tre uger, der er gået, tydeligt kunne se, at jeg har fået endnu længere vipper – og jeg elsker det
Swiss Meringue Buttercream med hindbærpuré. Ca. 12-14 stk. 250 g hvedemel½ tsk salt1-3 tsk kakao115 g smør, blødt3 æg (2 hvis de er store)1 tsk vanilleessens (alternativt 1-2 tsk vanillesukker)275 g sukker1,5-2 fl rød frugtfarve (57-76 ml)2,5 dl kærnemælk1 tsk klar eddike1 tsk bagepulverRør mel, salt og kakao sammen i en stor skål
Frostingen er en Swiss Meringue Buttercream ala Martha Stewart med et touch af vanille. I dag skal lille Milas døbes og hans forældre ville gerne have en hjælpende hånd med kagerne
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.