Mulighederne er mange, og tilmed uendelige hvis du altså er til syltede rødløg. Opbevar de syltede rødløg på køl, hvor de holder sig friske og spiselige i ca
Ja, det er måske lidt tidligt på sæsonen at snakke om syltning, men jeg tager glæderne på forskud. At sylte er en glimrende måde at gemme sine grøntsager til senere brug
I sensommeren sidste år syltede jeg asier for første gang, de er så gode. Vi har stadig ca. et halvt glas tilbage fordi vi har sparet på dem, men næste år skal der helt sikkert syltes flere
Snit rødløget i tynde både eller små tern, hak persille og ramsløg fint, og skær æblerne i tynde både, bland det sammen med saften fra citronen og olivenolien, tilsæt lidt god flagesalt samt frisk kværnet peber
Så er jeg endnu engang hoppet på syltevognen og har kastet mig over to uskyldige agurker, der (håber jeg) snart er forvaltet til en lækker omgang syltede agurker
Skær kernehuset ud af æblerne og skær en skive af bunden for de står stabilt. Put fyldet i æblerne, sæt dem i et ovnfastfad og pensl dem gerne med smeltet smør
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.