- et lækkert tilbehørSom kan give et uimodståeligt og lækkert twist til rigtig mange ting - eksempelvis i din sandwich, som tilbehørtil dit kød, din ost eller som ekstra spice i en pastasalat
Mit udgangspunkt var æbler, lidt blåbær fra fryseren og marcipan. Denne lækre kage blev fremstillet i weekenden og faldt i god jord fredag aften et par timer efter burgerne var spist og børnene var faldet til ro
At sylte er en glimrende måde at gemme sine grøntsager til senere brug. Først og fremmest er en god syltelage vigtig, kom de krydderier i du vil have til at træde frem i smagen, husk at smage til
Der findes ikke noget skønnere tilbehør end syltede rødløg. De kan pifte enhver sandwich, salat eller middag op med deres lækre farve og fine smag - og så er de tilmed fantastisk simple at lave
Hvis du er kødspiser, kan du spise dem som tilbehørtil kødet. Men nu er jeg tilbage igen med en opskrift, der passer meget godt til det efterår, der så småt begynder at indfinde sig efter en fantastisk sensommer
Så får du opskriften her – super simpelt tilbehør, der går til lidt af hvert. Og hos os betyder det, at der er lidt mere tid til at lave mad – og så må det jo gerne være lidt lækkert
Jeg serverede det til et lækkert stykke ovnbagt laks – og det smagte virkelig godt. Jeg er nemlig selv en fan af spidskål men har aldrig prøvet at lave det på denne måde før – og det er ikke sidste gang
et halvt glas tilbage fordi vi har sparet på dem, men næste år skal der helt sikkert syltes flere. I sensommeren sidste år syltede jeg asier for første gang, de er så gode
Snit rødløget i tynde både eller små tern, hak persille og ramsløg fint, og skær æblerne i tynde både, bland det sammen med saften fra citronen og olivenolien, tilsæt lidt god flagesalt samt frisk kværnet peber
Så er tomaterne specielt gode som tilbehørtil asiatisk mad. Du skal bruge glas med plads til ca. Kom alle ingredienserne til lagen (undtaget atamonen) i en gryde og bring det langsomt i kog
Det er jo faktisk sommer – bare lige lidt til den våde side. Så kan man dampe nye løg og spidskål og spise dem med kryddersmør, og man kan lave melonsalater – enten den klassiske med vandmelon, feta og mynte eller den asiatiske model, Marineret melon med chili, løg og koriander
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.