I opskriften bruger hun kalkunkød, men jeg vidste ikke lige hvor jeg kunne finde det i hakket form, så jeg lavede det medoksekød - og tilsatte desuden mornaysauce, en ting jeg absolut ikke kan undvære i lasagne
H. e. r. n. d. u. t. æ. b. …. k. a. m. s. g. l. v. o. å. i. D. j. f. ø. ,. q. h. p. S. ”. –. y. I. T. (. 2. 1. ). ½. c. 0. P. 5. L. B. 7. E. Æ. O. 8. 3. N. M. A
Fordel pastaen i et ovnfast fad og vend den sammen med mornaysaucen. Krydr med lidt salt og peber. Opskriften er inspireret herfra, med få til rettelser af vores egen smag herunder
J. e. g. f. i. k. n. v. t. a. o. r. U. m. …. j. l. p. ø. s. u. d. h. C. D. å. y. ,. æ. R. b. S. A. -. (. 3. 4. ). ½. 1. 2. 0. 5. c. K. T. 6. L. /. E. –
)Som med så mange retter kan man jo vælge at gøre den stærkere end opskriften antyder, men jeg synes personligt, at det er synd at kammuflere oksekødssmagen for meget
Tærtemed røget laks og broc. Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.